Voditeljka Dnevnika: pobesnela: Šokirana sam kada vidim primitivce koji tretiraju ženu kao sm*će

Državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković pripadnici opozicije uputili su brojne uvrede u jednoj sasvim običnoj raspravi.

Nebojša Aleksić iz Saveza za Srbiju koji je poznat po upadanju u verbalne konflikte, bez srama je rekao državnoj sekretarki da je „bolesna u glavu“ kao i „da je dobra samo za navl.čenje“. On se u naletu brojnih uvreda upućenih jednoj ženi setio i stihova Bore čorbe i nastavio:

„Kad Biljanu Popović za du*e uštinu tu pronađu njenu suštinu“.

Na ovakve uvrede Ivkovićeva nije ostala imuna, pa je odgovorila da Đilas kada ne zna šta da kaže u svoju odbranu, uposli ljude da vređaju.

Ona je rekla da Đilas slobodno može da vređa i da preti koliko god želi jer ga se ona ne boji, ali je primetila jednu bitnu razliku između lidera SzS i svih ostalih koji se oglašavaju u njegovo ime, a to je da je Đilas milijarder, a Aleksić, Veselinović i Boško Obradović samo njegove sluge.

Nakon svih brutalnih uvreda koje su upućene državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković, mnoge javne ličnosti su joj uputile reči podrške.

Među onim hrabrim je dobro poznato televizijsko lice. Voditeljka „Dnevnika“ na RTS-u, Ivona Pantelić, je emotivnom objavom na društvenoj mreži „Instagram“ uputila snažnu podršku svojoj kumi.

„Kumo moja.. @biljanapopovicivkovic ♥️ Ti si večiti borac! Tužna sam što zloupotrebljavaju tvoje tragdije.. i sama sam prošla kroz pako bolesti.. šokirana sam kada vidim primitivce koji ŽENU tretiraju kao sm*će.. Borićemo se protiv toga.. Ostani VEDRA, NASMEJANA I HRABRA“, napisala je Ivona Pantelić.

Usledio je još emotivniji odgovor:

„Hvala Ivona moja❤️ ako je iko hrabra zena to si TI!“, uzvratila je Biljana Popović Ivković.

Izvor: kurir.rs