Voditelj rijalitija iskreno o Zadruzi: „Ovo je projekat za zatupljivanje ljudi“

Dragan Marinković Maca, jedan od voditelja Zadruge, svoj posao vodi na jedan neobičan, neki bi rekli provokativan način. Maca se svojevremeno oprobao i kao učesnik rijalitija, pa kao takav, idealan je sagovornik na tu temu.

Maca ne krije da dosta novca zarađuje upravo od rijalitija.

„Normalno da uzimam novac. Ja imam zvanje, znanje i obrazovanje! Ja stvaram! Bio sam u rijalitijima sa obe strane kamere i uvek sam uzimao novac. Svi vole rijaliti, koga više folirate? Koja je razlika kad je žurka u „Zadruzi“ utorkom i slučaj na Filmskim Susretima u Nišu? Svi to gledaju, to je naša stvarnost“, realan je voditelj.

Na novinarsko pitanje kakav je osećaj kada vidite da većina ljudi u rijaliti programu nema opšte obrazovanje, ali ni vaspitanje i time se ponose, glumac i voditelj odgovorio je:

„To je tako, pa i nastava je online. Meni su deca bila poslednja nada, uteha i spas. Ovo je projekat da se deca zatupljuju, da se svi zatupljuju, da se glorifikuju razne stvari. Sebe ne smatram tim delom populacije, ja i meni slični smo kolateralna šteta te stoke koja obitava na ovim prostorima, kolju se, tuku, pale kuće, puni su lažnog morala i predrasuda“, kaže Maca i dodaje:

„Sve što vidite unutra to je tako jednostavno – ne priča sa bratom, sa ocem je na sudu, a mene pita što ne postim?! To je definicija društva na Balkanu“, primećuje Marinković, a zatim otkriva pod kojim uslovima bi ušao na imanje kao takmičar.

„Da ne nabrajam, ima ih puno i sumnjam da bi ih neko ispoštovao i pristao na njih“, zaključio je voditelj za kraj intervjua.

Izvor: srbijadanas.com