Voditelj napravio mali raj na periferiji Beograda, a ovo nikad ne radi – dva dnevna boravka, sve puno slika i knjiga

Voditelj Milan Milošević sa majkom je pronašao lepo mesto za život, sa prostranim dvorištem koje mu pruža mir. Nakon obavljenog renoviranja, puno sitnica, umetničkih dela i knjiga čine da nekretnina deluje ušuškano, a televizor je u svakoj prostoriji.

– Lokacija je birana, rekao bih, po nekim standardima Evropske unije, a to je da je u blizini auto-puta, a da je urbanistički podobna. Izgled kuće u kojoj se oseti život, mnogo zelenila i raznih sitnica koje su bile presudne. Ljudi koji su mi pomagali u renoviranju su sledili isključivo moje želje – kaže Milan i dodaje da je proces privikavanja najteže pao njegovoj majci.

– Ona je posle 48 godina napustila dom i preselila se kod mene. Ništa joj ne fali, a fali joj sve. Narušenog je zdravlja, i da nije tako, sigurno je ne bih lišavao te njene ljubavi prema domu u Sremskoj Mitrovici, ali situacija je takva i jednostavno ne postoji druga opcija već da bude uz mene i ja uz nju. Mislim da napredujemo u svakom smislu i da će polako uspeti da se privikne na novi dom i na sina sa kojim, uostalom, nije živela 23 godine.

Prostrana kuća u kojoj je voditelj svio porodično gnezdo ima dva udobna dnevna boravka, a kako smo primetili, u svakoj prostoriji u koju smo kročili nalaze se televizori.

– Mene sve zanima i ne biste mi verovali kada bih vam rekao da imam u svakoj spavaćoj sobi televizor i u dnevnim boravcima, a na svima se prikazuje samo Zadruga, i to uživo 24 sata na četiri strima. Navikao sam i imam nekako osećaj da sam ja od 2017. godine redovan učesnik – kroz osmeh priča Milan.

Voditelj kaže da toliko uživa u svom domu, da ne može da se odluči koji kutak mu je najdraži:

– Najviše vremena provodim u dnevnom boravku iskreno, jer tu se osećam nekako domaćinski, ne umem to da opišem. Ovo je moja prva nekretnina u životu i dopuštam sebi malo tog hedonizma, a kojeg je dnevni boravak prepun. Uživam, prosto je. Omiljeni kutak nemam jer mi se dešava da dok odmaram u dnevnom boravku pomislim da mi je tu upravo tu najlepše, a onda se preselim u spavaću sobu i kažem sebi eh, ovde mi je najlepše… Verujte mi da to isto činim i u kuhinji, kupatilu i garderoberu, a o dvorištu da ne pričam.

Izvor: blic.rs