Vinarija Vojina Ćetkovića u seriji „Tajne vinove loze“ je zapravo imanje poznatog pevača

Serija „Tajne vinove loze“ osvojila je publiku, a ono što mnogi ne znaju jeste da je veliki broj scena snimljen na imanju poznatog pevača Zvonka Bogdana na Paliću.

U seriji je Vuk Tomović, kog tumači Vojin Ćetković, vlasnik vinarije Tomović, a scene koje se tamo odigravaju snimane su upravo na imanju Zvonka Bogdana.

Zvonko Bogdan svoju oazu mira našao je upavo na Paliću.

– Ovo je raj za sve one koji vole ta prošla vremena. Tu ćete uživati u svemu onome što je prava Vojvodina, pravi salaš – rekao je on svojevremeno.

Pored Zvonka Bogdana, nekretnina još jedne poznate ličnosti na neki način našla je svoje mesto u seriji.

Naime, kuća u kojoj u seriji živi porodica Tomović rađena je po uzoru na kuću glumca Aleksandra Berčeka u Rumi, budući da je scenografiju za „Tajne vinove loze“ radio njegov sin.

– „Tajne vinove loze“ kombinuje autentične, realne lokacije i objekte koji su napravljeni u studiju, a Nikola Berček, sin glumca Aleksandra Berčeka, potpisuje scenografiju. Imamo i staru kuću s prozorom usred dnevne sobe. Nikola je to uradio po uzoru na nešto što ima kod svog oca u Rumi. Meni je to bilo neobično, ali bilo je posle zgodno kod snimanja – ispričao je nedavno za „Kurir“ jedan od reditelja serije Dejan Karaklajić.

Izvor: blic.rs