Viktor Živojinović staje na ludi kamen sa Sandrom: Lepa Breni ženi sina – ovo su detalji

Viktor Živojinović je odlučio da se oženi. Naslednik Lepe Brene i Bobe Živojinovića venčaće se studentkinjom iz Brusa Sandrom Miljaković sledeće godine.

„Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku“ kaže Viktor za Informer i nastavlja:

„Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale.“

Buduća mlada studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i bavi se šminkanjem. Nedavno se sa Viktorom vratila iz Monaka, gde je bila na svom prvom letovanju sa porodicom Živojinović.

„Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku“, izjavio je Viktor.

Izvor: informer.rs