Vikend horoskop za period od 17. do 19. decembra: Vage idu na put, Ribe dobijaju pohvale od nadređenih

Ovan

Vikend vam donosi mogućnost povezivanja sa ljudima, kao i pojačanu komunikaciju u mnogim drugim životnim sferama. Imate mogućnost da sredite neke nesuglasice, ili da ispeglate neki odnos sa osobom do koje vam je stalo. Nedeljno popodne u krugu porodice može biti pravi pogodak za relaksaciju i baš ono što vam je potrebno da biste napunili baterije za narednu nedelju.

Bik

Barem ovog vikenda ne mislite o novcu. Dozvolite sebi šoping i priuštite i sebi i drugima nešto lepo. Nedeljno popodne i viđanje sa dragim ljudima može biti kruna zadovoljstva koja će vam pomoći da u narednu nedelju zakoračite osveženi i oslobođeni nagomilanog stresa.

Blizanci

Deluje vam kao da ovog vikenda svi žele deo vas. Teško da ćete ostati skriveni od drugih ljudi, jer ćete im biti potrebni. Upijate veliku količinu informacija koje mogu biti delimične. Sačekajte da vam se misli slegnu i tek naredne nedelje dobro razmislite o akcijama koje planirate da preuzmete. Racionalnije trošite novac.

Rak

Zadržite pozitivan stav i ne predajte se mislima koje vas blokiraju i drže u negativno. Odmor i filmovi mogu vam pomoći da prikupite dovoljno energije za nove pobede. Nedeljno popodne donosi vam pozitivnu energiju koja će vam pomoći da postavite nove ciljeve ka kojima ćete stremiti u bliskoj budućnosti.

Lav

Vikend će biti povoljan za druženje i lepe događaje. Nova lica učiniće ovaj vikend uzbudljivim, a nova iskustva i avanture mogu oplemeniti vaš život. Razmena znanja i ideja mogu otvoriti neko novo poglavlje u vašem životu. Vaša vatrenost i želja da svakom izazovu kažete „da“ mogu biti nepromišljene, zato ne donosite odluke na prečac.

Devica

Iako ste pred vikendom čini vam se kao da ova nedelja ne prestaje da dodaje još posla i obaveza koje ne možete lako odbaciti. Radni vikend i poslovni planovi mogu okupirati gotovo svo vreme ovog vikenda, ali takođe znate da ne možete dugo biti produktivni radeći istim tempom. Aktivan i zabavan odmor bi vam mogao prijati.

Vaga

Ovo je povoljan vikend za sastanke. Sada možete dosta toga ispregovarati ili reći ono što vam je na umu bez straha da će vas druga strana pogrešno razumeti. Ukoliko ste planirali putovanje, ovaj vikend je odlična šansa da upoznate neke nove destinacije, dok za vage koje žele da steknu neka nova znanja predstojeći dani nude dosta povoljnih opcija.

Škorpija

Rešavanje nekih porodičnih obaveza, problema ili priča može za vas biti veoma bitno. Mnoge škorpije moći će da se oslone na svoje najbliže a ako tražite emotivnu ili finansijsku podršku, na to svakako možete računati. Naučite da iskažete svoja osećanja i potrebe, jer možda neko ne ume da prepozna vaše signale.

Strelac

Ovog vikenda možete očekivati više komunikacije sa bližnjima nego obično. Poseta i porodični ručak mogu biti pravo osveženje za pojedine pripadnike ovog znaka, dok će drugi razmišljati o pokretanju porodičnog biznisa. Dodajte vikendu malu dozu hedonizma, zaslužili ste.

Jarac

Ovih dana možete rešiti mnoge nesuglasice sa kolegama, dok će se nekima otvoriti neke nove mogućnosti koje im mogu pomoći na polju karijere. Moguće je da se na poslu uključite u novi projekat ili zamenite nekog kolegu. Razmislite i o pasivnim prihodima i načinu za dodatnu zaradu, a put će vam se već sam otvoriti.

Vodolija

Vikend je nešto čemu će se mnoge vodolije obradovati. Užitak, ljubav i vreme provedeno sa voljenom osobom i decom je ono što vas može učiniti srećnima, no ukoliko imate hobije koje ste zapostavili i nešto u čemu izuzetno uživate radeći, ne razmišljajte o bilo čemu drugom, već sledite svoje instinkte. Ukoliko ste slobodni pozovite na sastanak osobu koja vam se dopada.

Ribe

Ovog vikenda dobijate pohvale od nadređenih, iako znate da su vaše vrednosti i zasluge mnogo veće. Nova poslovna ponuda može biti na pomolu, ali bi bilo najbolje da zaboravite na posao nakon radnog dana jer je pred vama zabavan vikend koji treba dobro iskoristiti. Nedelja donosi vrlo kreativnu energiju koju možete podeliti sa inspirativnim ljudima. Ovog vikenda sve je stvar vašeg izbora.

Izvor: harpersbazaar.rs