Vesna Zmijanac priča sama sa sobom nasred ulice, puca od nervoze i parkira gde stigne

Pevačicu Vesnu Zmijanac, koja je nedavno postala baba po drugi put, paparaco fotografisao je bez šminke i u opuštenom izdanju na Vračaru dok je izlazila iz salona nameštaja.

Ona je, očito nezadovoljna izborom pokućstva, izašla iz prodavnice i nekoliko minuta zamišljeno stajala na trotoaru pričajući sama sa sobom i gledajući u pravcu Nikolijinog automobila, koji je ona vozila tog dana.

Kako je auto bio predugačak za parking mesto koje je izabrala, njoj su drugi vozači svirali da se pomeri, jer je u jednom momentu nastao zastoj na prometnoj ulici u blizini Čuburskog parka.

Čim je videla da nailazi vozilo gradskog prevoza, ona je brže-bolje pretrčala ulicu na nedozvoljenom mestu, ušla u kola i odjurila u pravcu svog stana, koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta gde se nalazila.

Inače, Vesna je prestala da vodi računa o liniji, pa ni široka letnja haljina nije mogla da sakrije koliko se pevačica ugojila. Međutim, njoj to očito ne smeta, jer je prezauzeta brigom o drugoj unuci, koju ju njena ćerka Nikolija prošle nedelje dobila u vezi sa svojim izabranikom Reljom Popovićem.

Izvor: kurir.rs