Vesna Dedić progovorila o nekadašnjoj prijateljici: Sanja je ugrozila moju profesiju i čast

Prijateljstvo između Vesne Dedić i Sanje Marinković, dugo više od dve decenije, prekinuto je pre godinu dana. Ovo je Vesna potvrdila i otkrila da ju je afera „kovid elita“ navela da se javno oglasi.

Odjeknula je vest da se jedno od najjačih estradnih prijateljstava raspalo i da više ne postoji, iako razlozi za to nisu poznati, a obe voditeljke ne žele da navode razloge. Navodno Sanja nije ispoštovala dogovore koje je imala s Vesnom, što je nju povredilo. Iako joj je dala drugu šansu tada, Marinkovićeva i dalje nije ispunila ono što je trebalo, zbog čega je Dedićeva odlučila da stavi tačku na njihov odnos. Tim povodom smo kontaktirali sa Vesnom, koja nam je priznala da se više ne druži sa Sanjom.

– Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere „kovid elita“, moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog „kovid elite“ sam prinuđena da se javno oglasim – počela je Vesna, a na pitanje šta je konkretan razlog prestanka druženja, s obzirom na to da traje duže od godinu dana, kratko je rekla:

– O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista – rekla nam je Vesna.

Ona takođe nije želela da komentariše ni to što je Sanja gotovo negirala da se ne druže, već da su se samo udaljile, ali je rekla i da nema šanse da se pomire.

– Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada! – rekla nam je Vesna.

Izvor: kurir.rs