Verica (71) se udala za Veljka (36) posle 7 dana veze: Odrekla se hotela sa 5 zvezdica, kampuje u prikolici – Evo šta je sve morala zbog njega da promeni

Verica Rakočević (71) i Veljko Kuzmančević (36) nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a iako su im mnogi zbog velike razlike u godinama predviđali brz rastanak, oni su dokazali da je njihova ljubav jača od svega.

Verica i Veljko odlučili su da na „ludi kamen“ stanu posle samo nedelju dana zabavljanja, ali se nikada zbog toga nisu pokajali.

„Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega. Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: „Moraš da se smiriš i skućiš“. Nikada nisam razmišljao gde ću i šta ću za dve, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi. Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični“, ispričao je Veljko Kuzmančević.

Verica priznaje da je zbog Veljka korigovala određene navike i stavove.

„Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima sa pet zvezdica, letujem u kamperu“, iskrena je poznata kreatorka, i dodala da kad se svađaju Avala se trese.

Izvor: kurir.rs