Veliko slavlje: PRINOVA KOD RADE MANOJLOVIĆ! (FOTO)

Pevačica Rada Manojlović prekjuče je postala tetka, a njen brat po ocu Nenad Manojlović dobio je devojčicu sa suprugom Jelenom.

Nakon što je saznao radosne vesti, pevač koji se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ odmah je organizovao veliko slavlje. Gala žurki povodom rođenja deteta koju je Manojlović organizovao prisustvovao je veliki broj prijatelja i kolega sa estrade.

Međutim, po svemu sudeći, Rada je bila sprečena da prisustvuje slavlju koje je trajalo sve do ranih jutarnjih sati. Kako su se javnosti pojavile priče da Nenad sa sestrom ne razgovara i da nisu u sjajnim odnosima, pevač je potvrdio da se vrlo retko viđaju.

– Rada i ja smo dijametralno suprotni, kad se sve sabere, vidimo se jednom u tri godine. Retko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pevačica na Balkanu i ja razumem da je zauzeta.

– Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život – rekao je pevač za srpske medije.

https://instagram.com/p/Bg_DSNVlxve/?utm_source=ig_embed

Mnogi pevači mlađe generacije slavili su sa Nenadom do zore, a pevačica Aleksandra Mladenović na svom Instagram profilu delila je sa pratiocima atmosferu sa proslave.

Mikrofona se latio i Ljuba Perućica, koji je otpevao nekoliko pesama i Nenadu poželeo srećno rođenje ćerke. Inače, Radinom bratu Nenadu sa suprugom Jelenom ovo je drugi brak, a par je izgovorio sudbonosno „da“ u januaru ove godine.

Izvor: republika.rs