Velika ljubav kuca na vrata: Strelac, Blizanci i Ribe će se ludo zaljubiti ovog proleća

Lepo i sunčano vreme i proleće koje polako kuca na vrata svima popravlja raspoloženje i budi uspavanu energiju. Ako nemate vezu i imate utisak kao da vam je ljubav okrenula leđa, možda vam upravo proleće donosi rapsodiju emocija. Ako spadate u ova tri horoskopska znaka onda vas svakako čeka nova ljubav!

Strelac

Ovaj horoskopski znak voli slobodu i užia u njoj. Ali, ovoga proleća proradiće mu leptirići u stomaku, te će konačno posle dužeg vremena samovanja i razočarenja pronaći partnera. Pripremite za brojna iznenađenja na ljubavnom planu jer proleće je vaše vreme!

Blizanci

Blizance očekuju prolećna osećanja i zato treba da im se i prepuste. Nakon brojnih ljubavnih razočarenja i zatvaranja u sebe, napokon će otključati svoje srce. Postoji mogućnost i da vam se jedna ljubav iz prošlosti vrati u život i probudi vam uspavane emocije.

Ribe

Osobe u ovom horoskopskom znaku očekuje velika ljubav ovoga proleća. Ovaj zvezdani znak željan je harmonije, a sada će konačno moći potpuno da se preda svoje srce na dlanu i prepusti se najlepšim osećanjima.

Izvor: stil.kurir.rs