Večeras je pun Mesec: Pred spavanje uradite ovo i novčanik će vam biti pun

Za snagu punog Meseca vezuju se brojna verovanja. Jedno od njih, navodno, vas može i obogatiti, a u ovome vam mogu pomoći dva rituala.

Ritual sa teglom

Za ovo su vam potrebni list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list.

Zapišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a zatim u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu zamišljajte kako se količina novca uvećava i izgovarajte: „Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste“

Na lovorovom listu napišite svoje ime i stavite ga u istu teglu. Zatim je zatvorite i stavite na mesto daleko od očiju ukućana.

Narednih dana u teglu stavljajte po jednu ili dve novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora. Kada dobijete iznos koji ste poželeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga.

Ritual sa novčanicom

Uzmite novčanicu crvene boje, podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano zamišljate i osećate kako vam se novac umnožava. Vratite je u novčanik i ostavite da „prenoći“. Sutradan je potrošite.

Izvor: pink.rs