Vanbračni sin Miroslava Ilića se oglasio i ocu koji neće da ga prizna uputio jasnu poruku

Miroslav Ilić tužio je nekadašnju partnerku Mirjanu Antonović za proganjanje, štoje naljutilo njihovog sina kojeg pevač ne želi da prizna.

Naime, Devin Antonović se oglasio povodom navedene tužbe, a oca je pozvao da se razračuna sa njim, ako već sa nekim želi to da čini.

– Smeta mi što se Miroslav okomio na moju majku. Ako želi s nekim da se razračuna, neka to budem ja. Ona ga stalno pravda, brani. Upozorio sam je o kakvom čoveku je reč, a napokon se i sama uverila. Miroslav mrzi što se našao u bezizlaznoj situaciji, kao i nas što ga na to podsećamo – rekao je Devin.

Njegova majka kaže da Miroslav samo vrši pritisak na njih, pred suđenje.

– To je smešno! Ja živim u Americi, ne pratim ga, a godinama se nisam čula s njim. Nažalost, od Miroslava ništa više ne može da me iznenadi, pa ni ovaj potez. Pokušava da izvrši pritisak na nas pred suđenje – rekla je Mirjana, prenosi Informer.

Podsetimo, Vrhovni kasacioni sud Srbije odbio je žalbu Miroslava Ilića, te je početak suđenja za utvrđivanje očinstva bio 25. marta u Višem sudu u Beogradu.

Ovu sliku gde smo Miroslav i ja, sto nas je Brena iznenada slikala, u sedmom mesecu trudnoce postavljam za pametnog…

Gepostet von Mirjana Antonovic am Dienstag, 18. Juli 2017

Posle tužbe Devina -mladog lekara iz Amerike, koji traži da Ilić uradi DNK test, i tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović objavljenih u autobiografiji „Ovo malo istine“ da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pevačem, sud će konačno da razjasni da li su u krvnom srodstvu.

Izvor blizak sudu navodi da je „slavuj iz Mrčajevaca“ čak dve godine odlagao suđenje na foru žalbi. U ovom sporu je javnost isključena i novinari ne mogu da prisustvuju saslušanju parničnih stranaka, koje tek predstoji.

Advokat Vilijam Paspalovski, punomoćnik Devina Antonovića, otkrio je čime se sve navodno poslužio popularni folk pevač da bi izbegao suđenje.

Dragi Moji Prijatelji!❤️ Dobre Vesti! Ovog puta je sudstvo uspelo da uruci Miroslavu poziv na sud. Septembra 14tog u…

Gepostet von Mirjana Antonovic am Mittwoch, 2. August 2017

– Prvo su tvrdili da Viši sud u Beogradu nije nadležan, već da postupak treba da se vodi pred američkim. Međutim, Viši sud je odbacio žalbu i utvrdio da je nadležan za utvrđivanje očinstva. Na to su ulažili novu žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, ali je i tamo sve odbačeno i potvrđeno je rešenje Višeg suda. Tada su pokrenuli takozvanu reviziju pred Vrhovnim kasacionim sudom Srbije, protiv rešenja Apelacionog suda. Međutim, revizija je odbijena i potvrđeno je rešenje Apelacionog suda, posle čega je zakazan pretres. Spor oko nadležnosti suda ovim je okončan i sada predstoji saslušanje parničnih stranaka – rekao je Vilijam Paspalovski.

Mirjana je rekla da su ona i Devin veoma zadovoljni što je Kasacioni sud odbio žalbu kojom je Miroslav pokušao da zaustavi suđenje.

Izvor: telegraf.rs