Usled svega što se desilo svi su zaboravili na najvažniju stvar: Ostaje li Vajda uz Novaka? Evo odgovora!

Sećamo se da je prvobitni dogovor bio do kraja Rolan Garosa, a šta će biti dalje?

U svetlu poraza, neočekivanog od autsajdera Marka Čekinata, u četvrtfinalu Rolan Garosa, kao i svega što se desilo, problemi sa vratom i desnom potkolenicom, i neizvesnost da li će Novak Đoković igrati uopšte u sezoni na travi i Vimbldonu, mnogi su smetnuli s uma Marijana Vajdu.

Odnosno, zaboravljena je činjenica da li će se slovački stručnjak zadržati i nakon Pariza u stručnom štabu srpskog tenisera i nastaviti saradnju.

Podsećamo da je Srbin pozvao svog nekadašnjeg trenera nazad u tim nakon što se rastao sa Andreom Agasijem i da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi i međusobnom dogovoru, ali da ništa nije precizirano oko detalja te saradnje.

Kasnije je rečeno da će Slovak ostati uz Đokovića do kraja Rolan Garosa, što se upravo i dogodilo i mnogi se pitaju šta će biti dalje?!

Da li će se saradnja koja očigledno je počela da daje rezultate, jer srpski teniser je krenuo ka napred posle svega što se desilo poslednjih godina, nastaviti?

Preciznog i definitivnog odgovora na ovo pitanje i dalje nema, i moraće da se sačeka da se zvanično oglase bilo Novak, bilo marijan, ali postoji nešto što ukazuje na to šta će se dešavati dalje.

Naime, na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića ponovo piše da je njegov trener Marijan Vajda, iz čega se da naslutiti da će saradnja biti nastavljena.

Izvor: espreso.rs