Ugositetelji na Kopaoniku preterali: Narudžbine povećavaju, a račune ručno prepravljaju

O visini cena na Kopaoniku dosta se polemisalo u prethodnom periodu, a sada se javilo još ljudi koji potvrđuju bezobrazluk kopaoničkih ugostitelja.

Cena pića i jela je paprena, a pored toga konobari su počeli da se služe lošim manirima kako bi izvukli što više novca od gostiju.

“ Već smo bili informisani da su restorani i barovi u ski centru skuplji nego u Beogradu. Zato smo i očekivali malo veći račun. Platio sam, ali po izlasku iz restorana i bacio pogled još jednom na račun i imao šta da vidim. Na naš, ionako precenjen račun, konobar je svojeručno dodao i dve flaše kisele vode po ceni od 400 dinara, koje smo niti poručili niti dobili. Zanemarimo da je to skoro duplo skuplje nego u Beogradu. Kako se nije desilo slučajno, s obzirom na njegovu reakciju kada sam se vratio da se požalim, taj bezobrazluk bi nas, da nisam novac tražio nazad koštao petinu računa“, izjavio je I.M. iz Beograda.

L.Z. prepričao je situaciju sa Kopaonika kada je konobar namerno doneo celu turu rakije iako je samo jedan od gositiju poručio.

„Desilo nam se i to da sam od nas četvoro za stolom samo ja poručio rakiju od šljive, a da je konobar doneo za svo četvoro. Kada sam pokušao da mu objasnim da sam samo ja želeo rakiju, prostrelio me pogledom kao da sam maltene nešto ja skrivio, a ne on“, kaže L.Z.

Ista situacija ponavlja se i sa hranom, a više puta se dešavalo da fiskalne račune ručno isprave, navode posetioci Kopaonika.

Izvor: kurir.rs