Udala sam se za polubrata i s njim imam 4 sina: Svi misle da smo odvratni, dok ne čuju moju ispovest

Linlej i Danijel Perot sa Novog Zelanda su kao i svaki drugi bračni par, samo sa jednom velikom razlikom: oni su polubrat i polusestra.

Linlej (37) je odrastala sa polubratom Danijelom, ali kada su bili tinejdžeri shvatila je da gaji dublja osećanja prema njemu.

Uprkos okrutnim komentarima, par je sada u braku i imaju četiri sina, prenosi britanski San.

Linlej je ispričala kako se vremenom zaljubila u svog polubrata.

– Danijelova mama Mori i moj tata Vernon upoznali su se kada sam imala 12 godina i venčali su se nekoliko godina kasnije. Danijel se šalio sa mnom kao stariji brat, ali sa 16 sam saznala da sam se zaljubila u dve godine starijeg polubrata – rekla je ona.

Međutim, Danijel se u međuvremu oženio i preselio u Australiju. Posle nekoliko godina tata joj je rekao da se Danijel razveo i da se vraća kući. Ubrzo su njih dvoje iznajmili stan, a vremenom su postajali sve bliskiji, dok je Danijel jednog dana nije poljubio.

Gepostet von Daniel N Lynley Perrett am Montag, 11. Februar 2019

Kako je rekla, ispričali su roditeljima da su zajedno, a oni su im rekli da se slažu sve dok su njih dvoje srećni, iako su u početku bili šokirani.

Par se ubrzo venčao, a sada imaju četiri sina.

Linlej i Danijel su zajedno 14 godina, a deci su ispričali kako su završili u braku. Porodica je srećna, iako ljudi koji ih znaju misle da je odvratno što su njih dvoje zajedno.

Gepostet von Daniel N Lynley Perrett am Mittwoch, 9. Januar 2019

– Nama je najvažnije da se volimo i da smo srećni – zaključili su oni.

Izvor: telegraf.rs