U pozivnicama smo naglasili bez dece na venčanju, a oni su došli sa decom – izbacila sam ih

Nova moda je odavno zavladala na proslavama venčanja. Sada morate da nosite novac u koverti, treba da znate kako da igrate, da poštujete određeni kodeks oblačenja i slično. Neki toliko daleko idu da čak i naglase na pozivnicama da li deca mogu da se vode na venčanje.

Na društvenoj mreži Reddit novopečena mlada podelila je incident sa venčanja i ispričala kako je izbacila goste jer je beba plakala na venčanju.

„Iako smo u pozivnicama naglasili da ne želimo decu na venčanju, oni su doveli novorođenče i drugo dete koje ima tri godine. Sve vreme sam o tome razmišljala tokom samog čina venčanja i nadala se da će neko doći po decu pre odlaska u restoran i pre početka zabave. Ali njih dvoje su se takođe pojavili tamo sa decom.

Pošto je beba već plakala u crkvi, a činilo se da će i drugo dete uskoro da zaplače, poslala sam svog organizatora venčanja da vidi kakve su njihove namere“, rekla je nevesta.

Gosti su se naljutili zbog tog poteza, pa je krenula svađa. Tada je nevesta odlučila da se sama pozabavi time.

„Podsetila sam ih da u pozivnicama jasno stoji da ne želim decu na venčanju. Žena mi se izvinila, a njen suprug je počeo da se svađa sa mojim mužem. Na kraju sam se uznemirila i rekla sam im da moraju da odu“, napisala je nevesta u saopštenju.