U ovim znakovima Zodijaka su rođene najbolje mame

Biti majka je jedan od najlepših darova koje žena može dobiti, ali istovremeno je veoma teško i nije svaka žena sposobna da bude najbolja u tome. Mnogo je odgovornosti, posvećenosti i truda potrebno uložiti u roditeljstvo.

U horoskopu se međutim izdvajaju znakovi koji su bolji u tome od drugih. Pogledajte da li ste među njima.

Vodolija

Majke Vodolije su veoma brižne i uče svoje decu da vode računa o ljudima oko sebe, da podstiču svoju maštu, budu inovativni i verni sebi, kao što je i ona sama. Ali, kad dete pokaže neke jače izlive negativnih ili bilo kakvih emocija, majka Vodolija će pokazati da za to i nema baš strpljenja. Ona treba da veruje u to da je deca vole, ali da nema potrebe stalno je podsećivati.

Vaga

Što se tiče Vaga, one su smirene, staložene i vole da im u kući uvek bude harmonično, i ako dođe do bilo kakvih svađa, ona uvek postupi sa krajnjim razumevanjem pokušavajući da smiri druge i pokaže im kako da razgovaraju smireno o problemima. To ih čini vrlo dobrim majkama. Takođe, one su pravi prijatelji svojoj deci, i ona se uvek mogu osloniti na nju.

Jarac

Majka Jarac je vrlo lojalna majka, odana svojoj deci i spremna da se do kraja bori i štiti svoju decu. Uči ih da je bitno imati ciljeve, tera ih na pravi put, na disciplinu i red. Upravo zbog toga su one po prirodi takve, žele da sve bude kako treba, rade i imaju stečene radne navike koje žele preneti na svoju decu. Ali, zaborave često da se posvete malo više sebi.

Lav

Majka rođena u znaku Lava je razigrana, živahna i uvek se trudi da svojoj deci pruži sve i da ih obraduje raznim poklonima, putovanjima, stvarima. Ona se često tako i ponaša, detinjasto poput njih, ali u dobrom smislu. Međutim, dešava se i da želi da bude u centru pažnje, misleći o njima kao njenom nasledstvu, ali ih neizmerno voli.

Blizanci

Majke Blizanci su po prirodi komunikativne i otvorenog uma, tako da se njena deca osećaju slobodno da sa njima mogu da razgovaraju o svemu. One nemaju tajni pred njima, niti žele da njena deca žive u neznanju, i zato odrastaju jako svesno i sa širokim pogledom na svet. Mame Blizanci su jedne od najboljih majki u horoskopu, jer je njihov pristup i način na koji komuniciraju sa njima jedistven, uvek imaju razumevanja, bez obzira na godine ili pol.

Škorpija

Majke rođene kao Škorpije su posebne po tome što njihovoj intuiciji ništa ne promakne, samim tim znaju i osete kad se nešto dešava sa decom, i uvek prate sve oko sebe. Ponašaju se veoma iskreno sa njima, štite ih od sveta i uče ih da budu iskreni. ALi, ako se desi da neko uvredi ili povredi njenu decu, srušiće ceo svet da se osvete, tako da pazite se.

Devica

Šta god da se desi loše, majka Devica će pokušati sve da to ispravi, na ovaj ili onaj način. Ona ima ogromno srce, voli svoju decu neizmerno i bezuslovno, iako od njih mnogo očekuje. Iako je pravi radnik, brižan roditelj, uredna i disciplinovana, njen perfekcionizam ponekad smeta njenoj deci. Uvek ih uči radu i da budu snažni i ne odustaju kad je najteže.

Bik

One su jedne od najstrpljivijih majki u horoskopu i pune su iskrenih namera, ali mogu biti mnogo tvrdoglave što može biti loše kad njena deca odrastu. Takođe imaju čvrste stavove, realne su i žele da sve bude ispravno. Ono što je problematično je njihova sklonost ka trošenju i što su gurmani, tako da bi to trebalo da dovedu u red.

Strelac

Ova majka je pravi učitelj svojoj deci, uči ih o životu, o stvarnosti u kojoj žive, kako je bitno steći nezavisnost i koliko je učenje značajno za razvoj njihove ličnosti. Daje celo srce svojoj deci, a pritom se i dobro zabavljaju kad su zajedno. Takođe, ne ponaša se prema njima kao da moraju pratiti sva pravila, već da je u redu da budu svoji i da izrastu u dobre ljude.

Rak

Naravno, majka Rak je prepuna strpljenja, harmonije, ljubavi i empatije. Ona nikad neće dozvoliti da njena deca ne osete koliko ih voli, i uvek će ih učiti da je tu za bilo koji problem koji imaju. Njena porodica je uvek ispunjena mirom i razumevanjem, kao i ona sama.