U filmu je Tomina supruga, a u stvarnom životu je u ljubavi sa kolegom: Evo koji poznati glumac je verenik Sanje Marković

Glumicu Sanju MArković je uloga Goce u filmu „Toma“ podigla u zvezde, a osim na poslu, njoj ruže cvetaju i u privatnom životu.

Ova veoma talentovana glumica Sanja Marković dospela je žiži javnosti nakon što je maestralno odigrala ulogu Goce, poslednje supruge legendarnog muzičara Tome Zdravkovića.

Sanja je mesecima nakon premijere dobijala mnogobrojne komentare, a izgleda da joj je ova uloga donela mnogo toga.

Ona u filmu glumi Gocu, poslednju suprugu Tome Zdravkovića, koja je bila uz njega sve dok nije preminuo. Ova uloga je za nju bila veliki izazov i svi se slažu da je lik Goce iznela savršeno.

Od kako je igrala ovu ulogu, lepa Sanja ne prestaje da radi, nove uloge, novi izazovi ne prestaju da se nižu, a glumica s velikim nestrpljenjem isčekuje i one koje će tek doći. Goca joj je donela ogroman uspeh u poslovnom životu, a velika podrška tokom celog projekta bio joj je njen dugogodišnji izabranik, glumac Danilo Lončarević.

Oboje su diplomirali glumu u klasi profesora Srđana Karanovića, pa se može reći da osim što uživaju u velikoj ljubavi, imaju i veliki broj zajedničkih profesionalnih interesovanja.

Sanja je sa Danilom u srećnoj vezi već osam godina, a upoznali su se još na fakultetu. Jedno drugom su velika podrška, a pre nekog vremena mediji su objavili i da su njih dvoje svoju vezu ozvaničili vereničkim zavetima.

Pisalo se o tome da je Danilo, nakon što su otišli na odmor u Crnu Goru, našu prelepu glumicu Sanju pitao da se uda za njega.

– Otišli smo na kratak odmor u Ulcinj, u maju meseci, sedeli smo na plaži i pričali o nekim svakodnevnim stvarima, bila sam u džemperu i farmerkama, nisam ni slutila da treba da se doteram – rekla je Sanja jednom prilikom, i još dodala:

– On je prethodno zakopao prsten i dok smo ćaskali polako je razgrtao pesak dok se nije pojavila kutijica. Priznao mi je kasnije da ga je kupio nekoliko meseci ranije, ali je čekao pravi trenutak da me zaprosi. Mislim da je prsten čuvao u kutiji od gitare, koju ja nikada ne otvaram. Samo prebrišem prašinu kad sređujem stan – rekla je Sanja.

Filmske scene u kojima se Goca udaje za Tomu Zdravkovića, Sanja je snimila sa Milanom Marićem u Americi, a sve to podstaklo ju je da svom vereniku predloži da im na venčanju, kada za to naravno dođe vreme, sviraju „marijači“.

Izvor: glossy.espreso.co.rs