Tri stvari koje trebate izbaciti iz kuće da živite bolje i imate više novca

Imate dom, atmosfera je divna. Ali se gušite u njemu, ne bukvalno. Nije vam merak ući u nju, jer se ne osećate prijatno. Napravili ste i popravke, ali nešto kao da nedostaje. Kinezi veruju da tako deluje nečisti prostor.

Inače, postoje tri različite stavke koje su štetne za celu atmosferu. Otuda i apatija, i ravnodušnost prema životu i ljudima oko vas. Da biste oslobodili kuću od negativne energije, uklonite iz nje:

Veštačko cveće

Ono ugnjetava vaš dom kao ništa drugo. Nije uzalud ljudi kad kažu da je živo cveće za žive. Čak i najfiniji, fino izrađen buket, ničim ne zamenjuje najjednostavniji buket maslačaka. Čak i najobičniji živi cvet u saksiji širi u kući energiju života. Dakle, sadite orhideje, neko lepo cveće, stavite lavandu i možete da posadite čak i travu. Izbacite veštačke bukete.

Napuknuti sudovi

Takođe je potrebno da u kući ne držite napukle čaše, činije i drugo suđe. Nije bitno da li su u funkciji. Ove pukotine, kažu Kinezi su najstabilniji akumulator svega negativnog u kući i kuhinji. Moramo se rešiti takvih stvari što je pre moguće. Sudovi su odavno bili simbol bogatstva i obilja u kući, što znači da su pukotine nakon njih pukotine u dobrobiti vlasnika. Držite u svom domu samo cele, predivne sudove koji će ispuniti vaš dom radošću i srećom!

Stara odeća i obuća

Nošene, neiskorišćene i neadekvatne stvari ne treba čuvati kod kuće. Neće vam doneti ništa dobro. Mnogo je bolje dati beskućnicima ili onima koji su siromašniji od vas. Takođe kažu o nepotrebnim stvarima: ako želite da dobijete nešto novo – moguće je što pre se otarasiti starog.