„Trebalo je da se nađemo, ali ona nije došla“: Snežanina sestra otkriva nove detalje nestanka

Snežana Jakovljević (37) nestala je juče oko 11 sati u Kotežu, a poslednji put viđena je kada je izašla iz kuće sa bebom od dva i po meseca da se nađe sa sestrom. Međutim, Snežana se nije pojavila, a njena sestra je nestanak odmah prijavila policiji.

„Ona je oko 11 sati izašla iz kuće da bismo se našle ali se nije javila, nedostupna je, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena i ranac na plavo-bele pruge, a dete je u bež-tirkiznim kolicima“, ispričala je Snežanina sestra za Kurir.

Kako dalje navodi njena sestra, Snežana je živela sa njihovim ocem i svojom bebom i nije bilo razloga da ode i napusti kuću u kojoj je živela.

„Ona ima troje dece sa prvim mužem i oni žive sa njim, a ona se porodila pre dva i po meseca ponovo i živi sa našim tatom u stanu u Kotežu“, otkriva sestra i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave policiji.

„Policiji je prijavljeno sve, neki ljudi su se javljali da su je videli u Kotežu da šeta, ali posle 11 sati juče joj se gubi svaki trag“, rekla je Snežanina sestra.

Izvor Kurira iz istrage ispričao je i da policija proverava oca Snežaninog deteta.

„Policija je dobila informaciju od Snežaninih prijatelja da je taj čovek vršio pritisak na nju, pojavljivao se na poslu i kod nje kući, tako da će prvo razgovarati sa njim kako bi utvrdili sve okolnosti i otklonili mogućnost da je Snežana možda kod njega“, rekao je izvor Kurira.

Izvor: kurir.rs