Tražili su unapred poklone, pa su otkazali venčanje

Nekim mladencima venčanja posluže kao dobar povod za zaradu. Traže novac u koverti umesto poklona, ili traže tačno određene stvari. Međutim, ono što su uradili mladenci iz Sjedinjenih Američkih Država graniči se sa nekulturom.

Tražili su od gostiju da uplate novac unapred kao svadbeni poklon. Gosti, iako isprva sumnjičavi, ipak su pristali. Prikupljen je pristojan novac, oko 30.000 dolara. Ali nekoliko dana pre zabave, dobili su mejl kojim ih obaveštavaju da se venčanje otkazuje.

Posle mnogo razgovora i suza, odlučili smo da otkažemo venčanje. Novi datum ćemo vam naknadno saopštiti. Želeli bismo da vam se zahvalimo na uplatama. Da li možete da poverujete da smo skupili 30.000 dolara? Neverovatno. Ne brinite, novac nećemo trošiti za lične potrebe već za sahranu. Blagoslovleni smo što imamo takvu porodicu i prijatelje – pisalo je u mejlu mladenca.

Neki od nesuđenih gostiju su im odgovorili da je to što rade sramota i da će dobro razmisliti da li će doći na njihovo drugo venčanje ako ga uopšte bude.