„To je neka magija, oni žive u zabiti!“: Nada Macura oplela po Milijani i Milojku, pa dala stručno mišljenje

Ljubavna priča Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) iz Pilatovića kod Požege frapirala je Srbiju i region, a sada se tim povodom oglasila i Nada Macura koja kaže da nije sigurna koliko muškarac u njegovim godinama može da bude sek.ualno aktivan.

– Ovo se meni uopšte ne sviđa! Nikada ne bih mogla da budem sa Erom Ojdanićem ni sa tim čovekom (Milojkom, prim.aut). Ali čovek koji je imao 1.000 žena, pa stavljaju recke, bore se koja je mlađa, kakva je, topla, vruća, hladna… Ja neću da govorim o njemu, jer ne poznajem čoveka – rekla je Macura.

– Taj čovek se meni ne sviđa, nije moja kategorija, ja bih nešto mlađe – objasnila je Nada, a zatim je dodala da nije sigurna koliko muškarci u njegovim godinama sa srčanim problemima mogu da budu aktivni.

– Meni on izgleda istrošeno. Meni bi on više odgovarao, ali ja sa tim likom ne bi ni kafu popila. Doduše, oni su u nekoj zabiti. Možda nije imala izbor. On bi možda bio u ringu sa ženom koja je približno njegovih godina – rekla je Nada koju iznenađuje Milijanin izbor.

– Ovo je ekstrem. Devojka me čudi, s obzirom na to da je vrlo zgodna, može da konkuriše manekenkama, estradi… Dolazi iz jedne ruralne sredine, čini mi se, patrijahalno je verovatno vaspitana – rekla je Nada Macura, a onda ju je Milomir Marić pitao: „Da li oni piju krv tim mladim devojkama?“

– Postoje magije, nije moje da kao lekaru pričam o tome, ali ako je tu negde vlaško polje, ili kako ste rekli magija – verovatno. Ja ne mogu da kažem da li je ova devojka iskrena, ali da voli dedu, to ne mogu da verujem – rekla je Nada.

Izvor: telegraf.rs