Titulu najgore svekrve odnela je ova žena: Mlada ostala u neverici kad je videla u čemu je majka njenog muža došla na svadbu (FOTO)

Emi Penza podelila je sa svima fotografiju sa svog venčanja, a kada vidite šta je njena svekrva obukla, ništa vam neće biti jasno.

Mlada je objasnila kako je njena svekrva odrasla u takvom siromaštvu da je kao dete zbog poremećaja u ishrani okidala glave od šibica i jela ih. Takođe, Emi je priznala da majka njenog supruga ima neverovatno metode štednje, kojima se porodica uvek smeje.

Tako je njena svekrva, kad je videla lepu venčanicu na neverovatnom popustu, morala da je kupi, iako joj je danas žao što je to zasenilo Emi.

„Ona je super baka i ne propušta ni jedan koncert, utakmicu ili natjecanje svojih unuka, a za njih bi hodala kroz vatru. Daje im sve baš zato što je sama odrasla bez ičega“, opravdala je snaja svekrvu.

Emi priznaje da se šokirala kad je muževu mamu na svadbi ugledala u venčanici, ali joj je to osiguralo pravu uspomenu.

„Niko sa svadbe to sigurno nije zaboravio, a morate priznati da nisu sva venčanja za pamćenje. Da, nosila je venčanicu na mom venčanju, ali se itekako iskupila za to. A kad sam joj rekla da je moj post na Tviteru izazvao veliku pažnju, i da se bojim kako sam je možda povredila, samo je odmahnula rukom“, izjavila je Emi.

Izvor: kurir.rs