Terzić poručuje Piksiju: „Druže, ti si selektor, nemoj da komentarišeš da li ima nameštanja“

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde dao je opširan intervju gde je u sat vremena razgovora udario na Partizan optuživši ga da „reketira državu“. U intervjuu nije poštedeo ni selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Terzić je istakao da mu smeta što se u uspesima Zvezde poslednjih pet sezona izjednačava i Partizan iz ove sezone.

„Smeta mi što se uspesi Zvezde poistovećuju i izjednačavaju sa Partizanom. Srbija je trenutno na 12. mestu na rang listi UEFA i imaćemo dva kluba u kvalifikacijama za LŠ, a ako budemo 11. na kraju sezone, gde je trenutno Ukrajina, imaćemo direktnog učesnika u LŠ. Nisu tome doprineli uspesi Zvezde i Partizana, nego Zvezde, koja je donela ove bodove i koeficijente. Partizan je pobedio Floru i Anortozis“, kaže Terzić i dodaje:

„Zvezda će ove godine imati 70 utakmica u Evropi. Zvezda je motor razvoja srpskog fudbala. Kada se govori o srpskom fudbalu u pozitivnom smislu sve treba gledati kroz prizmu uspeha Crvene zvezde“, rekao je generalni direktor Crvene zvezde.

Terzić u intervjuu nije poštedeo ni selektora Dragana Stojkovića Piksija, zbog komentarisanja vezanih za Superligu i izjava da mu deluje da je ove sezone pošteno suđenje.

„Pojavio se Piksi i priča o srpskom fudbalu. Druže, ti si selektor, bavi se reprezentacijom, nemoj ti da komentarišeš da li ima nameštanja i da li se gradi nacionalni stadion. Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču i na jedan pogrešan način se prezentuje javnosti“, zaključio je Terzić.

Izvor: telegraf.rs