Tanja Savić razvodi se nakon 11 godina braka: Neću više da ćutim, nek svi znaju šta mi se dešava – muž joj ne da da vidi sinove

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz loš period otkako je njen jiš uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju. Sada je najavila da će zatražiti razvod braka, pa otkrila koji su sve razlozi.

Pevačica nije videla sinove od aprila ove godine, a kako je navela, Dušan joj poslednjih dana brani i da ih čuje telefonom. Zbog toga je Tanja spremna da podnese zahtev za razvod braka.

– Logično je da ću tražiti razvod braka. Razumite me da neću više ništa da imam sa takvim čovekom. Sada na sve načine pokušavam da vratim svoju decu u Srbiju, jer nemam drugi način da dođem do njih – rekla je Tanja.

– Sa sinovima sam u početku komunicirala preko Vibera, ali već pet dana mi muž ne dopušta da ih čujem, ni da ih vidim preko video-poziva. Ne mogu da verujem da je Dušan toliko posesivan i sebičan, da misli da su deca samo njegova. Ne sme tako da se ponaša, ma kakav bio naš odnos. Nas dvoje smo u braku proveli 11 godina i nikada nisam pomislila da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Očigledno muškarci udaraju tamo gde ženu najviše boli, a u mom slučaju, to su deca – dodala je pevačica.

Izvor: kurir.rs