Tamara Grujić „sa bebom u akciji“: Prve fotografije voditeljke sa ćerkicom, šeta Beogradom u različitim čarapama

Tamara Grujić, voditeljka popularne emisije “S Tamarom u akciji“ je 5. septembra na svet donela devojčicu Lenku iz ljubavi sa Vukom Đokovićem, producentom i kolegom, a sada je prvi put uslikana kako se sa ćerkicom šeta gradom.

Tamara se prošetala u trenerci, a na nogama je imala dve različite čarape što je interesantan modni detalj koji sve češće praktikuju i strane zvezde.

Ona je za trenutak zastala ispred jednog izloga u Knez Mihailovoj ulici kako bi odgovorila na poruku, a sve vreme je bila nasmejana i bilo je vidno da joj lep dan i najlepše društvo – ćerkice i kučnog ljubimca i te kako prija.

Kako saznajemo, s obzirom na to da se posle samo dve nedelje od porođaja vratila snimanjima i zahtevnoj humanoj emsiiji, Tamara postiže da se posveti bebici, ali i emisiji, a u svemu joj pomaže upravo suprug.

– Tamara pored svih obaveza koje ima od kako je majka ima vremena i da radi i ništa joj ne pada teško jer se izuzetno lepo organizovala. Lepe dane koristi da sa ćerkicom što više bude napolju – kaže izvor blizak voditeljki.

A Tamara nakon porođaja blista, a ujedno je i te kako vredna u novoj sezoni koja se emituje na RTS.

Ona je nedavno za “Blic“ ispričala i da je pravo sa posla otišla na porođaj.

– Zaista smo završili sva snimanja dva dana pre mog odlaska u porodilište. Posle drugog montažnog dana, nakon nepuna dva sata od dolaska kući, morala sam da krenem u porodilište jer mi je pukao vodenjak. Na svu sreću imala sam pripremljene stvari, a i živimo u blizini porodilišta Narodni front, pa odlazak u bolnicu nije bio stresan. Ta noć je bila teška jer se zaista desilo sve neočekivano brzo, i već u osam ujutru Lenka je došla na svet. S ove tačke gledišta, i bolje je da se sve desilo tako iznenadno i brzo, nisam ni imala vremena da paničim – rekla je Tamara Grujić.

Izvor: blic.rs