Tamara Grujić o snimanju emisije, radu sa mužem i detetu na setu: „Ne vidim manu u dovođenju bebe na posao“

Jedna od najhumanijih javnih ličnosti, Tamara Grujić, zajedno sa ekipom počinje novu sezonu emisija “Sa Tamarom u akciji”. U 9. sezoni popularnog programa snimljeno je 6 epizoda koje su emotivane i snimljene pre vanrednog stanja, a sada se snima još šest epizoda.

Tamara Grujić otkriva kako će izgledati snimanja:

– Naši majstori inače nose maske i zaštitne rukavice zbog vrste posla kojim se bavimo. Jedina je razlika što sada imamo maske za gradilište i maske koje je moja drugarica posebno dizajnirala da nosimo posle radnog vremena. Kada razgovaram sa sagovornica trudim se da budem udaljenija nego inače, ne kačimo “bubice” sagovornicima, već ton snimamo “pecaljkom”. Ne snimamo scene sa više od 5 sagovornika. Prosto, trudimo se da savete o predostrožnosti ispoštujemo koliko je u našoj moći da zaštitimo i sebe i druge – kaže Tamara i dodaje.

– Jedva smo dočekali da nastavimo snimanje. Susreli smo se sa jedinstvenom situacijom i nas je vanredno stanje iznenadilo kao i mnoge, prvi put smo započeli kuću koju nismo završili u predviđenom roku. Porodica u Opovu je dva meseca bila iseljena iz svog doma, na svu sreću, lokalna samouprava je porodicu smestila u hotel. Brinula sam kako zbog njih, tako i zbog čitave organizacije koja je morala da se stopira. Mi celu sezonu imamo veoma detaljno isplaniranu i dogovorenu, prosto, trebalo je sve odložiti, smeštaj, majstore, sagovornike za dvanaest epizoda.

Tamara se porodila prošle godine na jesen, a već u februaru nastavila je da radi sa sve bebom u naručju.

– Mi smo tada prvi put napravili pauzu od pet meseci u poslednje četiri i po godine koliko radimo ovaj posao. Kada smo nastavili posao, bilo je kao da smo napravili pauzu od mesec dana, toliko smo svi uigrani, trebalo je samo da uklopimo bebu u ustaljen ritam – priča Grujićeva i dodaje:

– Dok ne prohoda stvarno ne osećamo toliku promenu u snimanju. Ona ima svoj ritam spavanja i hranjenja koji uklapam sa zakazivanjem snimanja. Imamo “moto home” na snimanju, koja se njoj ne razlikuje u komforu od stana u Beogradu. Samo je na terenu još više na vazduhu. Iskreno da vam kažem manu za sada ne vidim. Bilo je problema u početku kada sam sa suprugom počela da radim, da uklopimo svoje radne navike, ali sada smo već ustaljen i dobro uigran tandem. Ne samo što se poznajemo dobro on i ja, već je cela ekipa gotovo nepromenjena u svom sastavu godinama. A za ovako osmomesečnu bebu mislim da je najvažnije da je sa roditeljima, gde god oni bili, tako da verujem da uživa više nego da je u jaslama. U stvari ja verujem da sam privilegovana što bebu mogu da vodim na posao.

Izvor: blic.rs