Svi znaju za Arkanovu i Cecinu veliku ljubav: A evo kako su jedno drugom tepali – svaka žena se razneži kada čuje kako je komandant voleo pevačicu

Svetlana Ceca Ražnatović doživela je ljubavnu priču koju doživi mali broj pripadnica ženskog pola pa se udala za čoveka koga je videla na naslovnici jednog časopisa u koga se zaljubaila na prvi pogled. Daleke 1995. godine zavetovala se Željku Ražnatoviću Arkanu na večnu ljubav.

Pored mnogo detalja koji su postali javni o ovoj romansi, retko kada se govori o nadimcima koje su jedno drugome dali, a pevačica ih je jednom prilikom otkrila.

„Ja sam njega zvala Bucko, on mene Cecko. Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Arkan je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila! Arkan jeste strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovek u privatnom životu, on je jedna dobrica“, govorila je ponosno Ražnatovićeva.

Izvor: kurir.rs