Svi smo je voleli zbog uloge Marina u filmu „Mi nismo anđeli“ – evo kako danas izgleda Milena Pavlović

Popularna glumica Milena Pavlović mnogima je bila jedna od omiljenih ličnosti u filmu „Mi nismo anđeli“, a nakon dve decenije od snimanja kultnog filma izgleda potpuno drugačije.

Marina danas ima 47 godina, udata je za našeg glumca i ostvarila se kao majka troje dece.

Nakon uloge koja ju je proslavila ona se na neko vreme povukla iz javnosti, međutim u poslednje vreme ponovo imamo priliku da je vidimo.

-Radila sam dosta u pozorištu, izrodila sam troje dece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije trka na sto metara, nego maraton- rekla je jednom prilikom u „Ekskluzivu“.

Sudeći po izgledu nije se mnogo promenila i dalje ima loknastu kosu, osmeh je skoro pa i isti, ali se nakon te velike uloge povukla iz javnosti. Kako Milena sama tvrdi, nije uvek bila spremna da iznese ono što nosi populanost u našoj zemlji.

– Prva moja uloga je bila uloga Marine u filmu “Mi nismo anđeli”. Zvali su me na probno snimanje i uloga je bila moja. Sećam se, postojale su dve ključne scene, sa početka i kraja filma. Odlučila sam da napravim razliku između te dve Marine. Na početku ona je nezrela, a na kraju, kad ostane trudna, ima neku odgovornost. Scenario mi se nije odmah dopao, ali u toku snimanja kroz razgovor sa rediteljem Srđanom Dragojevićem snimanje je postalo super. Popularnost koju mi je donela Marina nije mi prijala. Nisam bila spremna na to. I dan danas smatram da je mnogo važnije ono što čovek uradi nego način na koji će to da objasni. Tada sam imala samo 19 godina. Odbijala sam ja i kasnije uloge, i na filmu i u pozorištu, ali nisu bile tog ranga – rekla je jednom prilikom Milena.

Milena Pavlović danas može da se pohvali i ulogom uspešne majke, ima ćerke Andrijanu i Olgu, kao i sina Vuka. U braku je sa glumcem Milanom Čučilovićem.

Izvor: pulsonline.rs