Svi misle da je brak Slobode i Vojina savršen, a lepa glumica rešila da progovori o svađama sa mužem

Glumica Sloboda Mićalović udata je za kolegu Vojina Ćetkovića i njihov brak važi za jedan od skladnijih brakova na srpskoj sceni, a glumica je rešila da otrkije da nije sve tako kako izgleda.

Odlučila da progovori o onim manje lepim stvarima u njihovom braku za koje smatra da su sastavni deo jednog ljubavnog odnosa.

„Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš napet je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno“, rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

„Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju“, dodala je glumica.

Izvor: kurir.rs