Sve je podsećalo na Šabana: Gordana Šaulić spakovala je kofere i otišla iz velike porodične kuće

Gordana Šaulić spakovala je kofere i otišla iz velike porodične kuće. Goca i dalje se teško nosi s gubitkom, a skoro godinu dana posle muževljeve sm.rti rešila je da spakuje kofere i iseli se iz kuće u kojoj je živela s njim.

Goca je promenila prebivalište, a nekadašnji porodični dom na Dedinju dala na izdavanje.

„Goca i Šaban su tu uglavnom bili sami, deca su im dolazila, ali svako od njih ima svoje kuće i stanove. Kada je Šaban nastradao, Goci je sve to teško palo, a na sve to i samački život u onolikoj kući koja je za nju jednu stvarno prevelika i bespotrebna. Zbog toga je skoro rešila da se iseli potraži novi, manji dom“, objašnjava dobro obavešteni izvor i dodaje da je kuća već izdata, ali da se u nju još uvek niko nije uselio.

U domu gde su nekada živeli Šaulići sve je tiho i mirno – vrata su zaključana, sve roletne spuštene, a više nema ni Šabanove umrlice, koja je mesecima unazad bila istaknuta na kapiji, saznali su srpski mediji.

Inače, ova kuća u elitnom delu Beograda prostire se na više od 600 kvadratnih metara, a za njenu kupovinu i renoviranje utrošeno je blizu milion evra.

Izvor: kurir.rs