Supruga Đorđa Balaševića ne prestaje da iznosi intimu: Opet je zapalila društvene mreže, ali su mnogi na njenoj strani (FOTO)

Olivera Balašević nedavno je otvorila Instagram nalog, a od tada ne prestaje da iznosti detalje i situacije iz privatnog života. Ovoga puta objasnila je kako su nekada izgleda časovi fizičkog vaspitanja u Zrenjaninu, a većinu fanova osvojila je već svojom prvom objavom. Naime, svi su se složili u tome da ona iz dana u dan oduševljava svojom lepotom, ali i objavama.

– Časovi fizičkog u nižim razredima pre liče na najveći mogući veliki odmor. I naša učiteljica Jagoda znala je da joj nije potrebno više od jedne lopte za igru između dve vatre da bi ispunila nastavni plan i program, pa je obično svoj doprinos tome davala tako što bi solidarno prestojala po strani, pljesnuvši rukama tek kad bi galama postajala nesnosna… Sala za fizičko O.Š. Vuk Karadžić, Zrenjanin, 1966. godine – poručila je Olivera Balašević.

A poruke fanova su i više nego pohvalne. Osim što su oduševljeni njenim stajlinzima i pričicama o privatnom životu, svi joj kažu da izgleda prelepo.

– Dobra žena, dobra osoba. Prelepa žena, kraljica – samo su neki od komentara koje su pisali fanovi.

Izvor: kurir.rs