Suprug Nataše Pavlović je televizijski producent, u braku im nije savršeno, a evo kako on izgleda (FOTO)

Nataša Pavlović, domaćica poznate emisije „Praktična žena“ u skladnom je braku sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim ima dva sina.

Starijeg naslednika Olega par je dobio 2011. godine, nakon 3 godine braka, ni ne sluteći da im se želja da prošire porodicu neće ostvariti lako. Njihova borba za drugog sina trajala je čak 5 godina, tokom kojih je voditeljka u nekoliko navrata prolazila kroz teške trenutke.

– Kraj supruga sam naučila mnogo, odnosno sve o televiziji, kako sve fukcioniše u režiji, scenaristički i u svakom domenu. Čak sam naučila i analizu rejtinga – otkrila je Nataša jednom prilikom.

– Jedno drugom govorimo sve što nam je na umu, čak i ako znamo da se to drugom neće dopasti. Poznajemo se odlično i svakako to ne radimo zato što imamo lošu nameru, nego da bismo se popravili. Znamo i da se posvađamo i naljutimo jedno na drugo. Tada okrenemo glavu i svako ode na svoju stranu, ali za sat smo opet tu i pričamo kao da svađe nije ni bilo – iskrena je bila ona.

Pre sadašnjeg supruga, Nataša je 4 godine bila u braku sa poznatim srpskim glumcem Markom Živićem, sa kojim je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

Izvor: blic.rs