Sudbina ih je spojila na neverovatan način: Ljubavna priča ovog para dirnuće vas direktno u srce

Neke ljubavne priče su poput filma. Za Šantel i Ostina sudbina je imala neočekivani plan.

Šantel je uživala sa prijateljima u lokalnom baru kada joj je prišao čovek po imenu Ostin. Bio je to prvi dan muzičkog festivala u Las Vegasu. Samo mu se nasmešila, razmenili su nekoliko reči i ona je nastavila da igra sa svojim prijateljima, ne znajući da će joj isti čovek spasiti život 24 sata kasnije. Tog dana jedan čovek je počinio stravičan čin protiv velikog broja ljudi u tom gradu, a Šantel je preživela samo zahvaljujući hrabrom Ostinu. Njihova priča započela je ovako: Šantel je prvo odbila poziv da ide na ovaj festival, ali su je na kraju njeni prijatelji ubedili.

Njihovi putevi bili su se ukrstili u baru, Ostin joj se udvarao, a ona je bila pristojna i pomalo suzdržana. Na kraju su, međutim, počeli da razgovaraju i shvatili su da postoji hemija između njih. „Imala sam osećaj kao da se znamo već neko vreme. Razmenili smo brojeve telefona i zakazali sastanak sledeće noći“, rekla je Šantel.

Drugog festivalskog dana svi su uživali u koncertu u blizini pozornice, kada je oko 22 sata nepoznati mladić počeo da pu.ca u ljude.

„U početku smo mislili da je to vatromet jer svi veliki koncerti obično imaju neku vrstu vatrometa, ali kako to nije prestalo, svi su počeli da se bacaju na pod. Ostali smo neko vreme na zemlji, ali pu.cnjava nije prestala. Tada smo odlučili da pobegnemo sa tog mesta. Svi su trčali u različitim pravcima, a samo je Ostin ostao sa mnom i zajedno smo potražili izlaz”.

„Otišli smo u bolnicu i tamo ostali celu noć, a on se nije pomerio od mene ni metra, grleći me i tešeći me celu noć.“ Sledećeg dana svako je otišao svojoj kući, Šantel u Kanadu a Ostin u Kaliforniju. Ni velika udaljenost ih nije sprečila da odustanu jedno od drugo. Svakodnevno su razgovarali telefonom, a Šantel priznaje da joj je to mnogo pomoglo da zaboravi na događaj kojem je prisustvovala.

„Bio je jedina osoba sa kojom sam razgovarala. Sa njim sam se osećala sigurno i dobro. „Šest nedelja kasnije je došao u Kanadu samo da bi me video.“

Sve posle toga je istorija. Ljubav je od tog susreta postala jača.