Studentkinje su se zgrozile kad su videle kako izgleda njihova soba u domu, a ono što su napravile od nje je iznenadilo sve (FOTO)

Studentski dani se kreću na jednom od dva kraja spektra – ili su ispunjeni spremanjem ispita sa povremenim druženjem ili su isključivo fokusirani na druženje i provod jer je parola – jednom si mlad. Još jedan važan faktor studentskog života, naročito ako su pitanju studenti koji su došli iz unutrašnjosti u glavni grad, je stambeni prostor ili soba u studentskom domu. Nisu uvek idealni, ali uz malo mašte mogu postati malo čudo.

Studentkinje iz Teksasa, Skajlar i Adelin, kad su došle u svoju studensku sobu nisu bile presrećne onim što su videle. Imale su dve opcije ili da se sažive sa prostorom ili da ga promene i prilagode sebi.

Skajlar i Adelin su odlučile da budu dobre studentkinje da uštede i ostanu u domu, ali da ga preurede tako da njihov prostor tokom studiranja bude prijatan i topao.

Iskoristile su svoju ušteđevinu i novac koje su zaradile od poslova koje su radile paralelno sa studiranjem i od studenske sobe napravile su pravo malo bajkovito studentsko gnezdo.

Renoviranje sobe nije koštalo mnogo i bilo je potrebno dvadesetak sati da se sve dotera i sredi.

Studentkinje su renoviranu sobu objavile na Instagramu i ubrzo mnogo zajedničkih prijatelja i kolega iz doma su ih zamolili da im pomognu oko sređivanja njihovih soba.

Izvor: zena.blic.rs