Stoja iskeširala 100 000 evra za novo lice: „Ovo sam uradila da bih bila riba“

Pevačica folk muzike Stoja na snimanju novogodišnjeg programa pojavila se u novom izdanju. Svi su ostali u čudu kada su videli njen novi imidž.

Stoja je poznata po tome da često radi korekcije, a sada je uložila blizu 100 000 evra za novo lice.

„To je poznato kod mene! Kad se menjam, menjam sve! Letos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj na liposukciji sam dosta smršala, tamo sam provela 10 dana i posle još dva meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna tri, četiri dana, sreća što je moj drug išao sa mnom. Bilo je baš teško, ali se nisam plašila. Gledali su me tamo kao svetsku zvezdu“, izjavila je Stoja za Alo.

Pevačica nije tačno precizirala o ceni za nov lik:

„Bila sam devet i po sati u veštačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negde. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna. Ove praznične dane uglavnom provodim radno. Imamo malo više posla pred Novu godinu, snimanja i sve to“.

Sa novom frizurom i licem Stoju su uporedili sa Kris Džener.

„Nikad nisam bila s kratkom kosom od kada sam se pojavila, ovo je premijera. Ja sam uvek nova, ovo sam sve uradila da bih bila riba. Uvek ću ići da radim nešto kad mi se ćefne, samo da sam zdrava. Sad treniram, zdravo se hranim, pijem samo čajeve“, kaže pevačica.

Izvor: alo.rs