Što više novca potrošite na suprugu, bićete bogatiji i srećniji

“Muškarac treba mnogo da ulaže u svoju ženu!“ – Čuo sam ovu misao od vrlo uspešnog čoveka koji je pozvao druge muškarce da slede ovu preporuku.

I uskoro još jednu: „Što više novca potrošite na voljenu ženu, to ste srećniji i bogatiji!“

Mnoge drevne tradicije govore upravo o tome. A zašto je to tako?

Budući da je žena Boginja blagostanja, što je žena srećnija i zadovoljnija u vezi, to će njen muž biti srećniji i uspešniji.

Iz toga kako žena izgleda, kako je odevena, kako se ponaša i kako govori, možete zaključiti kakav je njen suprug.

Muškarac koji voli i zna, ne štedi poklone i komplimente za voljenu ženu, jer zna da će, ako je žena nezadovoljna, biti vrlo teško postići uspeh, jer je žena njegova psihička snaga.

I što se bolje i više brine o njoj, to će ona lepše cvetati, biti ispunjenija, biti energičnija, što znači da će dobrim mislima o čoveku privući dobre okolnosti, za posao, za uspeh, za ljubav i finansije.

Ako muž ne pretenduje na to da brine o svojoj ženi, ne trudi se da preuzima odgovornost za bezbednost porodice, ne pretenduje da je štiti na poslu – onda će u njegovom životu biti veoma teško, i moralno i materijalno.

A čim preuzme ulogu hranitelja i vođe, da počne da obezbeđuje porodicu i suprugu, bukvalno, čim to učini, sreća će ga početi pratiti na svakom koraku!

Žena – nije poput muškarca, njoj je teško udovoljiti malim naporima…njoj je potreban komfor, a potrebna joj je i lepota, potrebna su joj nova iskustva i emocije, a ako je muškarac u mogućnosti da to pruži – on je najsrećniji. Taj muškarac neće naći predaniju, posvećeniju, srećniju i zahvalniju ženu!

Ovo se odnosi i na one muškarce koji nisu u braku, na one koji imaju devojke. Ne zaboravite na njih! One možda sa vama nisu još uvek u braku, ali one su te koje nadahnjuju, koje daju a ne traže, čekaju, razumeju, prihvataju, odane su i beskrajno veruju u snagu i mudrost svog plemenitog viteza!