Stidim se njihove sramote: Posle 10 godina braka napustila me je zbog drugog, ali ne bilo kog

U braku smo 10 godina, 10 godina srećnog braka, bar sam tako mislio. Oboje zaposleni sa solidnim primanjima. Ona radi u privatnoj bolnici kao lekar, ja takođe radim privatno, imamo dva sina, prelepu decu.

Držao sam celu porodicu na dlanu, žrrtvovao se za njih i nekoliko godina bio u inostranstvu da zaradim nešto novca. Sad kad sam napokon pomislio da smo se sredili, bio sam ponosan otac, suprug, čovek koji je šetao gradom uzdignute glave …

A onda, kada sam bila najsrećniji, pre nekoliko meseci, čim je došla s posla, hladna kao špricer mi je saopštila da postoji još jedan čovek, mlađi, bolji od mene, lepši, čovek pored koga se osećala srećnom!

Ne znam kako sam izdržao dok mi je to govorila, zavrtelo mi se u glavi i kad sam pomislio da ću ustati i dići ruku na nju ili da ću bar nešto polomiti, tada mi je rekla ko je čovek zbog kojeg me napušta. Nećete mi verovati, ali napustila me je zbog mog mlađeg brata koji je njenih godina.

Kasnije sam saznao da su bili u tajnoj vezi 3-4 godine. Kako da vam kažem, za celu sekundu ceo moj idilični i srećan svet se srušio. Život mi se raspao u milion delova.

Verujte mi, stid me je da izađem u grad, da sedim u baru sa svojim prijateljima, stidim se njihove sramote. Ne znam samo kako to objasniti deci kada odrastu.