Stevan Piale otkrio detalje iz treće sezone „Igre sudbine“: Imao je poseban zahtev pred nastavak snimanja

Glumac Stevan Piale proslavio se ulogom Luke Kanačkog u popularnoj seriji „Igra sudbine“. U nedavnom intervjuu otkrio je da li će biti deo treće sezone koja uskoro počinje da se snima, a nagovestio je i neke detalje iz nove sezone.

„Ceo taj kraj snimanja je bio izuzetno emotivan jer smo mislili da se rastajemo posle dve godine. Kada se završilo, radovao sam se tome što ću provoditi više vremena sa devojkama. Sad kad se ispostavilo da ćemo nastaviti snimanje, radujem se tome. Ja uvek nađem razlog da se radujem“ ispričao je Stevan i otkrio da li će biti deo treće sezone.

„Biću naravno. Mislim da će biti još zanimljivija jer će se mnogo toga promeniti. Dolaze novi likovi, nove okolnosti, biće zanimljivo i nama glumcima“, nagovestio je glumac i otkrio kakve sada uloge priželjkuje:

„Priželjkujem film i priželjkujem nešto potpuno drugačije. I Žarku sam rekao da proba da mi u novoj sezoni da nove zadatke i da kroz Luku odigram nešto što do sad nisam igrao. Ne plašim se kalupa ali sam svestan da će kada se serija završi biti teško ubediti publiku da nisam samo Luka Kanački“, rekao je popularni glumac.

Izvor: pulsonline.rs