Stavite beli luk pod jastuk pred spavanje: Kada se probudite desiće vam se neverovatne stvari

Beli luk ima šroku primenu i tradicionalno se koristi kako u kulinarske, tako i u medicinske svrhe, posebno na ovim prostorima. Ovo povrće je neizostavan dodak u srpskoj kuhinji i daje poseban ukus jelima. Ipak, mnogi ljudi su usvojili ritual spavanja sa čenom belog luka ispod jastuka.

Možda će vam ovo u početku delovati malo blesavo, jer beli luk ima poseban i jak miris, ali kada budete otkrili sve prednosti ovog povrća, uvereni smo da ćete počećeti da odlazite na spavanje sa njim. Reč je o izuzetno priznatoj navici i snažnoj terapiji, koja se sprovodi vekovima.

Samo jedan čen belog luka ispod jastuka može vam pomoći: Da spavate bolje i opustie sve mišiće zbog visoke koncentracije cinka; Počnete svaki dan sa mnogo više energije i vitalnosti; Izbegnete bilo kakav oblik prehlada, gripa, kašlja i krvnog pritiska.

Ako ga utrljate na kožu, može ubrzati zarastanje rana i uklanjanje fleka. Radi se o moćnom i prirodnom antibiotiku, koji se može koristiti za jačanje imunog sistema.

Drevni narodi verovali su da beli luk poseduje magične osobine, koje teraju zle duhove i privlače pozitivnu energiju. Ako ga budete koristili svežeg, bez kuvanja, moći ćete iz njega da izvučete mnogo više dragocenih svojstava.

Izvor: alo.rs