Stalno živi u strahu da će se njegova majka naljutiti- zašto su „mamini sinovi“ nepodnošljivi ženama?

Ženi nema ništa privlačnije od muškarca koji brine za svoju majku, poštuje je, pomaže joj i uvek je tu za nju.

Takođe, suprotno gore navedenom, za ženu ne postoji ništa iritantnije od muškarca koji nema svoj stav, koji čeka da majka donese odluku za njega, boji se njene reakcije i uvek stavlja svoju majku na prvo mesto.

Iznenađujuće, veliki procenat anketa pokazao je da veliki broj muške populacije nije znao kakav bi odnos bio sa majkom nakon započinjanja veze ili sklapanja braka.

Takođe, blaže polovine anketiranih kažu da njihova svekrva ima ogroman uticaj na vezu ili brak, a ponekad je upravo to glavni razlog razvoda.

Čast izuzecima koji obično postoje, u kojima muškarac zna kako uravnotežiti i odvojiti ove dve važne žene u životu i time nikome ne smeta.

To je tajna skladnog života.

U produžetku je razlika između odgovarajućeg i neprimerenog odnosa sina i majke:

Obaveza nasuprot izboru

Neprimerno: Sin se uvek oseća dužan da vidi majku i stavlja je na prvo mesto u svim njegovim planovima. Drugim rečima, on „baca“ sve prioritete u zaborav, ako mu se ona javi, jer ako to ne učini, osetiće neku krivicu.

Ovakav čin često pravi ogromne probleme njegovoj devojci ili ženi.

Odgovarajuće: Sin želi da vidi majku, ali ako se ona slučajno javi i pita da ga vidi kada je već on isplanirao današnje aktivnosti, on joj kaže: „Reci mi u koje vreme i gde da te odvedem sutra na doručak?“ .

Strah nasuprot poštenju

Neprimerno: Sin stalno živi u strahu da će se njegova majka naljutiti ili da neće razgovarati s njim ako je razočara i ne uradi sve što traži. Ova pojava frustrira mnoge žene i devojke i definitivno doprinosi napetosti u ljubavnoj vezi.

Odgovarajuće: Sin se ne boji osobe koja ga je dovela na ovaj svet i koja ga bezuslovno voli. Smatra da je svesna da u istoriji nema sina koji nije razočarao majku u nekom trenutku svog života.

Umesto toga, ako mora da kaže ili uradi nešto za što zna da će je iznervirati, on je i dalje iskren prema njoj i govori joj sve, jer zna da će ga majka na kraju dana razumeti.

Razdražljivost nasuprot sreći

Neprimerno: Muškarac koji se boji svoje majke ima veću sklonost da je naljuti, iako to možda u početku i ne razume. Ta se emocija tada pretvara u ljutnju i anksioznost, koja se zatim pretvara u njegovu krivicu, jer se oseća uznemireno činjenicom da je naljutio sopstvenu majku.

Ova nelagodnost često rezultira svađom sa njegovom ženom ili devojkom, a toga je potpuno nesvestan!

Odgovarajuće: Muškarac koji ima sjajan odnos sa majkom provodi kvalitetno vreme sa njom na svakom zajedničkom druženju. On ceni vreme koje ima sa njom, raduje se, smeje se i čini ono što zna da će je uvek razveseliti i zaista joj ulepšati dan.

Evo nekih izjava majki i ćerki / supruga:

„Evo jedne stvari. Ja sam majka i kad moj sin odraste, upozna ženu njegovog života, dovede je kući i oženi je, stvarno ću pokušati da shvatim da je on ludo zaljubljen u nju i staviće je ispred mnogo puta.

I tako treba biti! Verujte u izbor svoje dece jer će način na koji ih vaspitavate rezultirati „imidžom“ njihovog izabranika. Svaka majka koja aludira na suprotno i pokušava da poljulja sreću svog deteta karakteriše samo sebičnost!

Naravno, možda će te ponekad osećati bolna osećanja, ali sve je prolazno u poređenju sa srećom našeg deteta. Uvek moramo misliti da je ta devojka ili žena koju primimo nečije dete isto. “

„Iako imam samo 20 godina, uvek sledim jedno pravilo: Način na koji vaš muž postupa prema svojoj majci je zapravo isti način na koji se odnosi i prema vama!“

„Nikada neću zaboraviti vezu sa jednim momkom koji se ponašao „ idiotski “sa majkom. Brojala sam minute i sekunde kada sam trebala izaći iz njegovog automobila i na moju sreću više ga nisam videla. “

„Svi muškarci trebaju se odnositi prema svojim majkama s ljubaznošću, poštovanjem i zahvalnošću. Ali oni to moraju činiti jer to stvarno žele, a ne zato što njihove majke to očekuju. „