Srpski glumac i voditelj Slobodan Stefanović prelazi na televiziju Željka Joksimovića, evo koju emisiju će voditi

Glumac i voditelj Slobodan Stefanović, koji je na televiziji „Nova S“ vodio emisiju „Mr.Kitchen“, postao je član tima TV Doktor, koja je u vlasništvu Željka Joksimovića. Na TV Doktor će voditi emisiju „Gastro Maestro“.

Poznati glumac i prvak Pozorišta na Terazijama u Beogradu osvojio je svet kulinarstva, najpre na Instagram nalogu „Gastro Glumac“ zahvaljujući svojim zanimljivim savetima i receptima. Nedugo zatim, Stefanović je osvojio i televizijsku publiku u emisiji „Mr.Kitchen“, u kojoj priprema jela zajedno sa poznatim ličnostima i deli svoje kulinarske tajne.

– Presrećan sam što se nalazim u sjajnom timu kompanije ‘Minacord Media’ i najbolje televizije na našim prostorima koja se bavi zdravljem. Kuvanje smatram drugim načinom da izrazim svoju kreativnost, i ubeđen sam da je TV Doktor pravi partner na tom putu. Uzbuđen sam što moja emisija dobija nov format i novi dom, televiziju koja je u potpunosti posvećena zdravlju – naveo je Stefanović.

On se pridružuje timu kojim sa pozicije glavnog i odgovornog urednika rukovodi Drago Jovanović.

– Kada smo postavljali televiziju, glavne smernice kojima smo se vodili bile su da nema kompromisa kada je u pitanju kvalitet programa i da gledaocima ponudimo sadržaj koji zaista pravi razliku. Zato je saradnja sa Slobodanom potpuno prirodna, jer je TV Doktor idealno mesto za Slobodanovu emisiju, u drugačijem i dinamičnijem formatu i pod nazivom ’Gastro Maestro’. Radujemo se ovom projektu, počinjemo sa snimanjem epizoda i uvereni smo da će gledaoci uživati – rekao je Jovanović.

Izvor: blic.rs