Srpska voditeljka priznala: „Za tri godine doživela sam zavist, spletkarenja…“

Voditeljka Snežana Dakić za nekoliko dana proslavilće 50. rođendan, a to je bio povod da se u intervjuu za jedan nedeljnik osvrne na prethodne godine života.

Na pitanje novinarke da li je tačno da je na greškama učila tokom svih ovih godina, Dakićeva je prvi put iskreno ispričala sve o situacijama koje su joj se događale u prethodnm periodu.

– Poslednje tri godine doživela sam toliko zavisti, smeštanja, spletkarenja i mobinga, kao nikada do sada. Sve mi se to sada prelomilo preko leđa, iako bih rekla da sam u prošlosti bivala i uspešnija i mlađa. Dobra vest je da sam se opametila i da umem da prepoznam šta je čilj motiv, na meni je da odlučim da li ću ga u startu sasečem ili ću svesno pristati da igram igru, ako mi je u interesu. Takođe, pelcovala sam se na blefiranja, emocionalne manipulacije i psihičko nasilje kome sam godinama bila izložena. Sve je to iza mene. Moja nova parola je: „Ne lečim ničije komplekse“ – u dahu je ispričala voditeljka.

Snežana ne krije da je sve u životu postigla sopstvenim radom, te da sada konačno može da se opusti i uživa u čarima života. Ćerka Laura, koja je tinejdžerka ide svojim putem, a Snežani ostaje da uživa u svakom novom danu. Voditeljka je objasnila da je za godine koje su iza nje uspela da izvežba neke osobine, dok je na postavljeno pitanje, da li se vodila parolom „Pamtim samo srećne dane, ružne zaboravljam“, rekla:

– Trudim se da vežbam prisutnost, da ne živim u prošlosti i da ne strepim od budućnosti. Da negujem pozitivne misli o svom zaista lepom i ispunjenom životu. Teško podnosim izdaju i prevare, a u poslednjih pet godina doživela sam ih od tri mene izuzeno bliske i važne osobe. To nije lako otpusitit. Dugo mi je trebalo da odbolujem, ali sad sam dobro, a oni nisu. Pa, neka se upitaju zašto i da li postoji karma -stoji između ostalog u intervju Dakićeve za magazin „Hello“.

Izvor: blic.rs