Srpska manekenka dala ćerki neobićno ime, a loši komentari ne prestaju – Sada im je zapušila usta (FOTO)

Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević i fudbaler Filip Đorđević izazvali su burne reakcije kada su ćerki dali ime Noel. Povodom loših komentara što detetu nije dala srpsko ime, Jovana se tada revoltirana oglasila na društvenim mrežama.

– Ljudi su iz minuta u minut sve veća goveda koja u tako velikoj i divnoj stvari kao sto je rađanje novog malog neiskvarenog života koriste tako banalnu stvar kao što je ime za širenje negativnosti. Sjašite mi sa grbače – poručila je manekenka koja je samo jedna u nizu poznatih ličnosti koji su svojoj deci dali neobična ili strana imena.

Par je nakon ćerke ubrzo dobio sina kojem je dao ime Leon. Da nisu samo pevačice, fudbaleri i manekenke ti koji daju moderna imena deci, pokazatelj su imena dece voditeljki. Voditeljka Ena Popov starijoj ćerki je dala ime Rija, međutim, drugu naslednicu nazvala je Mila.

Sin violinistkinje Tijane Milošević i Kikija Čauševića dobio je ime Aljoša Fivos. Ćerka legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piskija, Anja zajedno sa svojim izabranikom Ugoom Valenteom dala je ime ćerki Indija Rouz. Druga ćerka dobila je ime Kasija Ginza.

Izvor: kurir.rs