Srpkinja se zaljubila pa postala arapska princeza: A evo kako joj živi sin i kako slavi 4. rođendan

Anika Božić već godinama je u braku sa arapskim biznismenom Jusufom Al Sarajem. Manekenka koju mnogi nazivaju „arapskom princezom“ i njen imućni suprug, poznat i kao „arapski princ“ nedavno su sinu Omaru proslavili četrvti rođendan.

Međutim, umeto materijalnim stvarima, lepotica ne odustaje od toga da svog naslednika obasipa ljubavlju i pažnjom pre svega.

„Deci najviše znači pažnja. Mnoge majke i očevi greše zaboravljajući da se treba fokusirati na kvalitetno vreme provedeno s decom, a ne na materijalne stvari. Ljubav ka materijalnom je usvojena u kapitalističkom vremenu, a želja za pažnjom je urođena. Moj sin je veoma kreativan, pa i pored toga što, za moj ukus, ima previše igračaka, može da fantastično osmisli igre i bez njih“, ispričala je Anika.

„Pariz i Kairo su gradovi puni suprostnosti, gotovo da nemaju nijednu zajedničku tačku. Samim tim je drugačiji i naš životni stil u njima. To vam je kao da živite u dva pararelna univerzuma. Svaki ima svojih prednosti i mana, a ja se trudim da ostanem fokusirana na ono što je pozitivno u njima“, istakla je ova lepotica koja se i dalje bavi modom i redovno posećuje prestižne svetske modne događaje.

Izvor: kurir.rs