Srđana gledate decenijama u jutarnjem programu, a sigurno ne znate da ima dva zanimanja

Popularni voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović više od deceniju bude Srbiju svojim jutarnjim emisijama.

Voditelj koji je magistrirao 2012. godine je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu ima dva posla. Srđan je takođe zaposlen u Vazduhoplovnoj akademiji i završio je školovanje za pilota.

„Kao i većina dečaka, želeo sam i maštao da budem pilot, međutim, život me odveo na drugu stranu, pa sam diplomirao novinarstvo, po čemu me ljudi i znaju, ali malo ko zna da je to samo moj honorarni posao. Iako voditeljski posao veoma cenim i volim da ustajem rano kako bih vodio emisiju, moj posao i zvanično zanimanje je portparol Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, gde sam položio za pilota privatnog aviona. To je jednomotorni avion za sportske namene, što znači da ne mogu da prevozim putnike, a to mi i nije cilj jer mi porodica i vreme ne dozvoljavaju da upišem još jedan fakultet. Dosta mi je učenja, a za linijskog pilota morao bih još dve i po godine da pohađam nastavu“, rekao je on jednom prilikom za domaće medija.

Predojević je u braku sa Mirjanom Lazarević od 2014. godine. Pre nego što su stupili u brak, Srđan i Mirjana su godinama bili u vezi, a na sudbonosno „da“ rekli su u Parizu. Par ima dvoje dece, osmogodišnjeg sina Stefana i šestogodišnju ćerku Sofiju.

Izvor: alo.rs