Srbin postao nepoželjan: Nikola Jokić razbesneo svoje navijače jednim komentarom (FOTO)

Jedna rečenica Nikole Jokića navukla je ogroman bes ljubitelja košarke u Srbiji. Internet je prepun komentara u kojima se vređa najbolji srpski košarkaš, a da on još nije ni odlučio da li će igrati za reprezentaciju…

– Biće važno kako se osećam, šta moj tim misli o tome, šta misli moja porodica, moj agent. Da li je to dobro za mene – glasila je izjava Jokića koja je izazvala revolt.

Šta je navijače srpske reprezentacije i ljubitelje košarke toliko povredilo u ovoj izjavi? Ovaj deo „da li je to dobro za mene“ očigledno je razočarao mnoge u našoj zemlji. Pojedini su otišli baš u krajnost, pa se tako odriču Nikole i ne žele više da ga gledaju u državnom dresu. Pominje se i odnos braće Gasol i Novickog, velikana svetske košarke, prema svojim državama. Neverovatno je koliko ljude boli i samo dvoumljenje da li će neko obući reprezentativni dres.

Mundobasket u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra. Naša reprezentacija nalazi se u grupi sa Filipinima, Angolom i Italijom.

I predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović krajem prošle godine otvoreno je prozivao Jokića.

– Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju. Da ne lažemo jedni druge, ali to bi trebalo on da kaže. Kao predsednik KSS, bio bih najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može… – poručio je Danilović.

Izvor: kurir.rs