Srbiju zove Smrdija, a ne izbija iz beogradske Beton Hale: Ko je Crnogorka koju je isprozivao Čović?

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, imao je veliki rafal na poznatu crnogorsku voditeljku Ivanu Šebek.

Nekadašnja novinarka TV CG, sada NovaM, bila je na udaru Čovića na TV Hepi, zbog izveštavanja posle 3. utakmice finala ABA lige u Podgorici, gde su igrači Crvene zvezde odmah zaigrali, uprkos linču na parketu pre duela.

– Ono što se desilo u 3. meču nikada se nigde nije desilo. Nađite mi zemlju gde sinovi ministara i zvaničnika upadaju na teren i pljuju igrače, vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Sve te slike imamo i sve to zna Novosel. Ništa mi nije rekao Novosel, šta ima da kaže – rekao je Čović.

– Dva sata nije reagovao, i onda nastavljaju medijsku harangu, to se nastavlja i preko te nekakve televizije Nova, NovaM, tu je istaknuta ova gospođa Ivana Šebek – rekao je Čović, na šta je usledila opaska voditeljke da je lepa.

– Lepa je, da. Za prikupljanje informacija. Ona pljuje na sve strane, od sedam dana, četiri je u Beogradu. Svaki dan šalje selfije iz Beton hale. A Srbiju inače zove Smrdija. Pa dosta tog licemerja, i dosta tih prevara.

Čović je Mariću potom pokazao fotografije, koje voditelj emisije nije hteo da pokaže.

– Nećeš ići na letovanje, je l’ – uzvratio je Čović Mariću, aludirajući na to da veliki deo odmora provodi na crnogorskom primorju.

– Kada je Svetsko prvenstvo u fudbalu, ide da navija za Ganu, naravno protiv Srba, objavljuje. Uživa u Beogradu, glavnom gradu Smrdije, je l’. A isto mi nije jasno, njen rođeni brat Ilija Šebek, pilot je u Vojsci Srbije. Možda nisu u dobrim odnosima.

Šebekova je sa oduševljenjem ispratila dešavanja u Podgorici, iako su košarkaši Zvezde prošli kroz paklen doček, ali je zato posle pete utakmice poručila da „ne razume kako jedan glavni grad jedne države i jedna država ne mogu da budu civilizovani toliko da se odigra fer utakmica“.

Izvor: telegraf.rs