SPREMA SE NASTAVAK JEDNE OD OMILJENIH SERIJA I SRBIJI: U drugoj sezoni stiže VELIKA PROMENA koja je iznenadila i glumce!

Polako se privodi kraju emitovanje prve sezone “Istine i laži”, popularne domaće serije, koja je rimejk argentinske telenovele “Graduados”. Poslednja epizoda biće emitovana 15. juna, a mi vam otkrivamo šta će se u njoj desiti.

– Neke od laži će izaći na videlo. Biće radosti, ali biće i tuge. Veliki obrt nas očekuje na kraju sezone. Videćete da će kraj prve sezone biti neočekivan i interesantan. Ne mogu da vam otkrivam detalje, ali ćete svakako uživati – priča jedan od glavnih aktera Žarko Stepanov, koji tumači lik Slobodana Kokota.

U seriji radijski voditelj Slobodan je zaljubljen u psihijatra Vanju, koju tumači Borka Tomović.

– Njihova dugogodišnja istorija ih koči u ostvarivanju te ljubavi. Vanja je tvrd orah, ali Sloba neće odustati. Znači ljubav između Vanje i Slobe već postoji. Na njima je samo da joj se prepuste – kaže on.

Mnogi su na početku seriju “Istine i laži” upoređivali sa “Boljim životom”. Čak su im prognozirali i veću popularnost nego što je nekada imao “Bolji život”.

– Verovao sam u seriju od samog početka. Nikad je nisam poredio ni sa jednom drugom, jer je serija “Istine i laži” potpuno drugačija. Raduje me što je publika prepoznala kvalitet. U današnje vreme imati takvu gledanost je velika stvar.

 

Žarko kaže da je svakog dana snimanje bilo zanimljivo.

– Stalno je bilo super. Nije najluđi, ali svakako je najlepši događaj kad mi je ekipa pripremila iznenađenje za rođendan sa tortom. Njih 50, sakrivenih u mraku, čekalo je da dođem na set. Emocija koju sam doživeo kada se svetlo upalilo je neprepričljiva – priseća se glumac.

Sprema se nastavak

Snimanje nastavka serijala planirano je za 1. avgust. Za sada se ne zna koliko će biti epizoda.

– Dok drugi planiraju i uživaju u svojim odmorima, mi ćemo hvatati zalet za novu sezonu. Scenario nisam još dobio, ali šuška se da će se život Slobodana Kokota promeniti. U kom pravcu će se tačno njegov život odvijati, to ne znam, ali slutim da će u budućnosti morati da izađe iz svoje zone komfora i lagodnog života na koji je navikao.

– Inače, u našoj seriji se stalno pojavljuju novi likovi, tako da sam siguran da će biti i u drugoj sezoni novih i interesantnih. Zbog protoka vremena i promene načina života i okolnosti, otvoriće se prostor za nove likove. Siguran sam da će se publika i za njih vezati i da će oni doneti novu energiju – priča Žarko Stepanov.

Izvor: blic.rs